Springe direkt zu Inhalt

Μνήμες από την Κατοχή στην Ελλάδα

Παρατηρήσεις και σχόλια των χρηστών στο Αρχείο - Οδηγίες

Σας ευχαριστούμε για την καταχώρηση της παρατήρησής σας και για τις γνώσεις που που μοιράζεστε μέσω αυτής με τους/τις υπόλοιπους(ες) χρήστες που έχουν πρόσβαση στο Αρχείο!

Κάθε παρατήρηση που θέλετε να δημοσιεύσετε εμφανίζεται κατά βάση με το όνομα σας.

Δημοσιοποιούνται μόνον παρατηρήσεις πάνω σε συγκεκριμένα αποσπάσματα συνεντεύξεων (π.χ. βιογραφικές λεπτομέρειες, βιβλιογραφικές αναφορές, γεωγραφικές συντεταγμένες). Παρακαλείστε να αναφέρετε κάθε φορά την πηγή που έχετε χρησιμοποιήσει.

Η συντακτική ομάδα του Αρχείου επιφυλάσσεται να προβαίνει σε σύμπτυξη, γλωσσική επεξεργασία ή μη δημοσίευση παρατηρήσεων χρηστών.

Πάνω σε κάθε απόσπασμα μπορείτε να συντάξετε μια παρατήρηση στη γερμανική ή την ελληνική γλώσσα, χρησιμοποιώντας έως 300 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των κενών. Εφόσον δημοσιεύσετε την παρατήρησή σας δεν είναι δυνατό να την τροποποιήσετε, μπορείτε όμως οιαδήποτε στιγμή να την ανακαλέσετε.

Παρακαλείστε να επιδεικνύετε μεγάλη προσοχή στην προστασία των δεδομένων και στα δικαιώματα της προσωπικότητας των ατόμων.

Η πλατφόρμα δεν αποτελεί φόρουμ συζητήσεων. Κατά συνέπεια δεν είναι επιθυμητός ο σχολιασμός των παρατηρήσεων άλλων χρηστών.

Ζητούμε την κατανόηση σας, καθώς δεν είναι δυνατόν να δοθούν απαντήσεις σε γενικές ερωτήσεις.

Ο σεβασμός προς τις αφηγήτριες και τους αφηγητές και τις μνήμες τους πρέπει να είναι αυτονόητος για κάθε χρήστη. Ρατσιστικές δηλώσεις ή δηλώσεις που ευνοούν τις διακρίσεις δεν δημοσιεύονται. Δεν επιτρέπονται οποιουδήποτε είδους διαφημίσεις και μηνύματα Spam.

Ορθογραφικές διορθώσεις δεν δημοσιεύονται ως παρατήρηση. Η συντακτική ομάδα του Αρχείου τις επεξεργάζεται σε εύλογο χρόνο.  

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σας στο έργο «Μνήμες από την Κατοχή στην Ελλάδα».